0

Hartslag koe

Heb de afgelopen week wederom de huisarts bezocht en een bar slechte zaterdag achter de rug. Even overleggen symptomen en zien wat de uitslag is van het bloedonderzoek (de tweede binnen een half jaar, nu vooral gericht op mijn schildklier). Ben zeer benieuwd naar de uitslag en hoe we verder gaan. Jullie horen van. Borre gast Geplaatst: 23:55 ik denk ook een scheurtje in het middenrif te hebben. Mijn klachten waren enkele maanden geleden vooral hyperventileren en paniekaanvallen, tenminste dit was de opbrengst na 2 spoedbezoeken aan de dokterswacht. Bij dergelijke klachten denk je meteen het ergste. Na gerust gesteld te zijn zakte het dan vaak wat. Ik had vooral overgewicht (dikke buik). Daar schaam je je voor en doeg vaak te strakke broeken en hield mijn buik ook naar binnen waardoor het hyperventileren juist werd gestimuleerd.

hartslag koe

11 zoekresultaten ' frituurolie ' - carrefour

Geen koffie, geen koolzuurhoudende dranken, geen dranken met citrusvruchten en geen alcohol.(dolle boel met ons). Geen buikspieroefeningen doen (is juist mijn probleemzone niet te zwaar tillen, zo min mogelijk voorover buigen en bukken, slapen met een 20cm verhoogd hoofdeinde, geen strakzittende kleding, niet roken, rustig eten en drinken, niet te gekruid eten en liefst vetarm, niet eten vlak voor. Ik weet niet wat jullie vinden maar ik vind het nogal wat! Hoe gaan rosbief jullie daar mee om? Wat doen jullie bijvoorbeeld met sport? En passen jullie je voeding aan? Rvdenden Geplaatst: 8:09 Of het probleem onderkend is weet ik niet. Heb zelf een hele reeks aan klachten gekregen vanuit het niets, te weten: misselijk, aan het begin overgeven, pijn rond de maagstreek (mijn medicijnen maagklepje was ontstoken verschrikkelijke pijnen rond de hartstreek en pijnen doortrekkend naar mijn rug. Zelf ben ik zo'n drie maanden geleden op dieet gegaan in overleg met de huisarts (had ook nog eens een te hoge bloeddruk) en inmiddels ruim 12 kilo afgevallen. Hoewel het advies is om al de door jou genoemde zaken te laten staan, kan je sommige daarvan best nemen, zij het misschien met mate. Ik rook zelf, om maar een voorbeeld te noemen. Echter je moet zelf ook een beetje aanvoelen wat jou qua eten en drinken wel en niet goed afgaat. Ik kan dus geen (verse) jus d'orange meer hebben.

hartslag koe

maandag de uitslag van. Gelukkig neemt mijn huisarts (na eerst een co-assistente te hebben gehad) mij nu wel serieus en werken we aan een oplossing voor de toekomst. Ik hoop dan ook dat ik samen met jullie er voor kan gaan, dat we ons allemaal wellicht beter kunnen gaan voelen. Ik houd jullie op de hoogte. Groeten en ik voel met jullie mee. Hendrika gast Geplaatst: 18:44 Sjonge is me wel duidelijk dat dit een zwaar onderkent probleem. Ik heb ooit eens een briefje van de huisarts gekregen met wat ik allemaal niet meer mocht.

Cmg hartslag ) Twitter

10 tips bij een opgeblazen buik - fodmapFoodies

Als jij nog iets ontdekt heb. Groeten, Stien rvdenden Gast Geplaatst: 22:42 Hallo lezers, zoals afvallen vrijwel iedereen hier, ben ook ik aan het tobben met soortgelijke klachten. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Rene, net 30 en normaal gesproken een vrolijke flierefluiter, behalve de laatste tijd. Na lang twijfelen heb ik bedacht ook maar eens mee te gaan schrijven. Is eind februari begonnen met iets wat leek op een fikse griep. Ik dacht kortweg dat ik dood ging. Na uiteindelijk vele doktersbezoeken is 3 maanden geleden een breukje in mijn middenrif geconstateerd. Diverse medicijnen gehad en heb nu Omeprazol, nadat bleek dat Pantozol en Ranetedine bij mij averechts werkten. Heb nu sinds twee weken verschrikkelijke pijnen op mijn borst met af en toe blackout neigingen. Dinsdag maar weer eens naar de huisarts geweest, welke het niet vertrouwde. Mijn 'standaard' hartslag is nu rond of net boven de 100, ofwel constant in sportstand.

Maagonderzoek gehad, bovenbuik echo, longfoto's, etc. Herkent iemand dit patroon aan klachten? Ejj ik zou graag willen weten hoe je een opgezette maag kan behandelen? Stien Gast Geplaatst: 15:45 hé marc, ik herken alles. Heb precies het zelfde. Heb trouwens ook een scheur in mijn middenrif. Was ook op zoek naar informatie. Dacht al dat die scheur in het middenrif wellicht groter was ar of dat kan? Heb 's nachts vaak last zeker na een beetje gekruid ms wordt ik happend naar adem wakker en loop dan de hele ochtend met een rotgevoel of ik het benauwd heb. Slik wel nexium voor dat ar vraag me af of het voldoende helpt.

Eerst kost het zowat een halve toiletrol dan moet er een wasbeurt aan te pas komen en als ik dan pech heb, zit er nog een vlek na een paar uur. Dit is blijkbaar een soort stuwing want echt spontaan ontlasting verliezen doe ik niet. Overigens smaakt het eten me op zich wel, het komt weinig voor dat ik echt geen trek heb. Ik ben wel eens naar de dokter geweest maar die houdt het op spanningen. Ik ben 39 jaar voor de duidelijkheid. Als de verhalen hier zo lees denk ik het meest aan galstenen. Ik ben echter als de dood voor prikken en opereren. Ik durf dus niet terug te gaan naar de arts. Stefj Gast Geplaatst: 16:15 Marc schreef: Sinds tijden heb ik last van een enorm opgezette maag, veel boeren, snelle hartslag als maag opgezet is, wegtrekkers (idee dat ik wegval moeilijke stoelgang en bloedcirculatie problemen (krachtverlies en koude handen en voeten). De laatste tijd heb ik na elke maaltijd een enorme opgezette maag en klopt mijn hart in mijn keel. Heb trouwens wel een scheur in mijn middenrif.

Opgezette maag - medisch Forum

Ook ik heb vaak last van een opgeblazen gevoel. De laatste maanden ook een zeurderige pijn in de rechterzij die? En niet constant. Dan zit het weer wat meer naar de rug en dan weer wat lager of juist wat hoger aan de buikzijde, dan is het weer duidelijk voelbaar, dan weer nagenoeg niet. Dit heb ik vaker gehad in het verleden en dan trok het ook wel weer weg. Verder last van wisselende ontlasting, dan weer harder dan weer zachter. Ook vaak extreme winderigheid. Verder vaak last van kokhalzen zonder te hoeven overgeven. Een paar keer zondagse per maand gemiddeld een soort aanval van niet lekker worden en de neiging een flauwte te krijgen. Heel veel water drinken wil dan helpen. Als laatste valt op dat ik na de stoelgang de boel niet schoon kan krijgen. hartslag koe

Wat jij beschrijft lijkt meer op een galsteenaanval. Hoop het van niet voor je, want scheurtje in middenrif lijkt me wel voldoende. JoanM schreef: Anonymous schreef: Ben 55 jaar en heb al geruime tijd last. Slik nexium 40, voor het eten, maar vette zaken als patat en pizza, dat kan ik wel vergeten. De pijn komt 's nachts om een uurtje of 1 en duurt ongeveer 2,5 uur. Dan begint het te borrelen in de maag/darmen en dan weet ik dat na een half uur de pijn gaat zakken. Ik kan het beste rechtop zitten, liggen doet meer pijn. Boeren doe ik voluit, want dat lucht enorm. Blijft dus een vervelende bijkomstigheid, waar je maar moet leren leven, denk. Frits39 Gast Geplaatst: 14:42 na hier al vaak gelezen te hebben, schrijf ik hier nu zelf maar een stukje.

24 dingen die je niet moet doen als je gaat beginnen met

Hij nam mijn bloeddruk en mijn pols op, en alles was veel te hoog. Hij schreef me een betablokker voor, en het moest opgelost zijn. Gisteravond had ik weer een maag als een koe. Ik ben van pure ellende mijn bed uitgegaan, totdat het boeren en winden laten eindelijk wat minder werd en ik eindelijk vanaf 3 uur nog wat kon gaan slapen. Wat ik niet of zeer weinig in de voorgaande verhalen lees is, hoe is jullie conditie als je zo'n aanval hebt. Ik heb aanvragen dan totaal geen conditie en ben volkomen futloos. Maar na alles hiervoor gelezen te hebben, ga ik toch maar weer terug naar de internist voor onderzoek naar een scheur in het middenrif. Bedankt in iedergeval met z'n allen, dat ik op een bepaald spoor ben gezet. Joanm gast Geplaatst: 12:36 Hallo Anonymous, heb zelf galstenen gehad. Galblaas is nu verwijderd. Had er erg tegenopgezien; was fluitje van een cent.

hartslag koe

Moest je nog vragen hebben, over bepaalde onderzoeken aangaande de maag, laat maar iets weten, misschien kan je wel helpen, want de meeste onderzoeken, zijn pijnloos. Jp, marlin, gast, geplaatst: 22:35, jp, vraag de huisarts een naar Prezal en begin met 30mg. Door een Middenrifbreuk komt er maagzuur in je slok- en dikkedarm waardoor hier ontstekingen onstaan. De door jouw omschreven klachten. Jp, gast, geplaatst: 15:07, marlin, heb voet juist die operatie ondergaan, om de maagbreuk ter osco herstellen, en tevens om de reflux tegen te gaan. Op 21 september heb ik een nucluair onderzoek van de maag gehad, en men stelde hierbij vast, dat er nog 58 van mijn voedsel in de maag bevindt, drie uur na het nuttige van de maaltijd. Conclusie : een "luie" maag, nu worden er medicamenten gegeven, om deze maag terug in beweging te krijgen. Mar v h, gast, geplaatst: 16:21, tja, alles wat ik lees is me op het lijf geschreven. Vanwege mijn diabetes loop ik al jaren bij een internist. Maar die wil eigenlijk niet eens naar mijn problemen luisteren.

Natuur, leven en Technologie » Sportprestaties

Registreer, informatie, zoeken, actieve zuurbranden onderwerpen, links, inloggen. Index interne ziekten infectieziekten opgezette maag, auteur, onderwerp: opgezette maag mandy24, geplaatst: 12:42 ey bonny,ik herken heel veel in jouw verhaal en je beschijrft heel veel dingen die ik ook als klachten heb,zou ik je op een eailadres kunnen bereiken zou graag ervaringen met. Jp, gast, geplaatst: 19:26. Hoi, allemaal, heb onlangs een operatie ondergaan, aan de maag, namelijk voor refluxklachten, en een breuk (maag tussen de middenrif). Ze hebben dit opgelost door een lapnissentechniek toe te passen, namelijk een deel van de maag, rond de slokdarm te slagen. Met als gevolg dat mijn maag nu een pak kleinder geworden is, en soms last van een opgeblazen gevoel van de maag. Heb met meerdere mensen, gepraat, vele die een operatie ondergaan hebben, voor herstelling van een breuk, de meerderheid, heeft nog last van de maag, namelijk, soms zo'n nijpend en pijnlijk gevoel in de buik, dat dan rond de rug gaat en aan de andere kant. Zijn dus de darmen die tegen het vlies in je rug drukken. Ondertussen heb ik een trukje geleerd, voor de darmen, namelijk bij pijn, helpt het soms van een paar keer goed in en uit te ademen, soms helpt een stuk brood of glas melk. Veel klachten kan je vermijden, door je voeding wat aan te passen, en dan af en toe eens goed te zondigen, (want je moet nog leven ook).

Hartslag koe
Rated 4/5 based on 836 reviews
SHARE

hartslag koe Nojule, Fri, May, 18, 2018

Vaak schrijven huisartsen therapie voor maar ook medicatie. Ik ben zelf geen voorstander van medicatie maar er zijn mensen die er wel baat bij hebben. Weet wel dat gebruik van medicijnen vaak van tijdelijke aard is en veel medicatie verslavend werkt. Vaak in combinatie met goede hulp van psychologen of psychiaters werkt het juist positief en zijn de medicijnen dus een tijdelijke ondersteuning. Probeer te sporten!

hartslag koe Epija, Fri, May, 18, 2018

Probeer iets te gaan doen, mijn eigen ervaring is dat als ik thuis een hevige paniekaanval op voel komen of deze ineens toegeslagen is, ga ik vaak iets doen wat me afleiding geeft op het vervelende gevoel en het denken aan hoe rot. Dan kun je denken aan een kast opruimen, schoonmaken. Dat zet je denken opzij en bij mij werkt het, uiteindelijk is vaak ineens de aanval dan verdwenen. Als je kampt met paniekaanvallen en nog geen hulp heb gezocht, zoek dan hulp! Vaak is de eerste stap naar de huisarts gaan die je verschillende soorten hulp kan bieden.

hartslag koe Datepi, Fri, May, 18, 2018

Als je dit wel doet, wordt het de volgende keer dat je daarheen gaat alleen maar moeilijker omdat je hersenen dat linken met 'de plek waar je een paniekaanval hebt gehad'. Praat erover met je omgeving! Voor mensen is het moeilijk omdat zij zich schamen en niet goed weten te verwoorden wat ze voelen maar ook al kan je omgeving niet voelen wat jij voelt, als ze het weten kunnen ze er natuurlijk rekening mee houden en je tot steun zijn.

hartslag koe Qamomex, Fri, May, 18, 2018

Hoi allemaal, hierbij geef ik je wat tips, let wel, het is geheel uit eigen ervaring maar ook wat algemene tips. Als je een aanval op voelt komen of deze je gewoonweg overvalt, blijf altijd rustig! Probeer rustig te blijven ademen en probeer je op je ademhaling te concentreren, dit leid namelijk af van het vervelende gevoel. Probeer niet te vluchten of weg te gaan uit de situatie waarin je jezelf op dat moment bevind.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: