0

Moddervlekken uit spijkerbroek

Ik zakte langzaam af haar billen en droogde die summier. Ik bedacht me namelijk dat ik daar later wat uitgebreider de tijd voor ging nemen. Het was heerlijk om door de handdoek heen die zachte huid van een jonge meid te voelen. Ik draaide haar om en begon aan de voorkant. Eerst weer haar hals en haar nek en toen verder naar beneden over haar lekkere tienerlijf. Voor het eerst in mijn leven voelde ik van die kleine stevige tienerborstjes. Inmiddels groeide er in mijn broek ook weer een flink stuk mannelijkheid en merkte dat deze mijn gedachten over begonnen te nemen. En aangezien ik een spijkerbroek droeg was dat niet echt gemakkelijk. Marlies had haar ogen gesloten en genoot van de aandacht die ze kreeg van een volwassen man, de aandacht die ze ook altijd van haar vader kreeg. Ik droogde beide borstjes af zonder daar teveel nadruk op kaartjes te leggen (hoewel ik dat het liefste zou willen doen) en droogde langzaam haar flanken en buik. Ik zakte door mijn knieën, om haar onderbuik en navel goed te kunnen drogen. Toen zei ze: je bent mijn oksels vergeten, en stak meteen beide armen in de lucht. Hierdoor veerden haar tietjes ook meteen een beetje mee omhoog.

moddervlekken uit spijkerbroek

10 mooie tools

En toen keek ze weer met van die lieve oogjes aan en vroeg: Het is misschien een gekke vraag, maar zou jij me willen afdrogen? Ik vond het altijd zo fijn als mijn papa dat deed? Ja, mijn papa is twee jaar geleden plotseling overleden en ik mis hem heel erg. Er sprong een klein traantje in haar ogen. Och meisje toch, dat snap. En hoewel ik zelf geen kinderen heb, kwamen mijn vaderlijke gevoelens naar boven. Ik sloeg de belasting handdoek open en wikkelde die om haar heen. Ik gaf haar zelf de kleine handdoek en ze begon haar lange haren af te drogen. Ik draaide haar om en ze kwam met haar billen naar mij toe staan. Wat een lekker gezicht was dat. Ik begon haar hals en nek af te drogen en ging daarna verder met haar rug, want die wordt als eerste weer koud. Fijn, zei marlies, dat is lang geleden. Doe ik het goed?

moddervlekken uit spijkerbroek

Ik schat een ruime b-cup of misschien al snel groeiend naar een C-cup. Zoveel verstand heb ik er ook weer niet van. Ze had wel flinke tepels. Mijn ogen gleden automatisch naar beneden en zag een bijna kaal spleetje. Met wat enkele rossige haartjes. Kortom mijn fantasie stond gewoon hier voor. En dat voelde ik ook in mijn broek, alleen hoopte ik dat zij dat niet zou zien, ik wilde haar niet in verlegenheid brengen. Ik reikte haar de handdoek aan en vroeg: Dat gaat zo wel lukken toch?

Inktvlekken uit een spijkerbroek verwijderen - wikihow

15 weken zwanger - 24, baby

Hopelijk krijg ik de kans het verse sap van haar te mogen proeven vanmiddag, dacht ik nog. De detoxen waterkoker had gekookt en ik zette een pot thee. Ondertussen hoorde ik dat de douche goedkope uit was gegaan en een heerlijk geur verspreidde zich door het huis. Ze had badschuim en shampoo van mijn ex-vriendin gebruikt, die nog was achtergebleven. Heb je ook een handdoek voor mij, riep ze van boven. Ja ik kom eraan. Ik liep naar boven en pakte uit mijn slaapkamer een kleine en een grote badhanddoek. De kleine was makkelijk om haar haar af te drogen. Ik loop naar de badkamer en zeg: Sorry vergeten. Geeft niets, ik had hem toch nog niet nodig en trekt zo het douchegordijn open.

Nou geniet er maar van, zei ik en nam de stapel kleren op en liep naar beneden. Bovenop de stapel lag haar natte bh en onderbroek. Zon leuke hipster met allerlei stippen erop. En toen werd ik nieuwsgierig. Ik wilde toch wel eens weten hoe het kruis van haar onderbroek zou ruiken. Ik zag kleine gele urinevlekjes zitten en rook eraan. En toen snoof ik iets wat ik nog nooit had geroken. Een mix van urine en de zoete geur van jonge meisjesgeil. Die geur veroorzaakte kortsluiting in mijn hersenen en mijn lul reageerde er ook meteen. Ik wreef over mijn eikel in mijn broek en wist toen, als ik nu mijn fantasie niet kan laten uitkomen, dan weet ik het ook niet meer. Ik snoof nog een keer aan het kruis van haar onderbroek en besloot deze toch maar in het wasmachine te stoppen.

moddervlekken uit spijkerbroek

En ik zal een lekker kopje thee zetten, voor na het douchen. Dat is fijn en heel aardig van. Het is gewoon Thomas en gewoon je hoor, geen u zei. Ok, thomas, weer die glimlach. Ik liep met haar naar boven naar de badkamer en liet haar alleen. Trek je kleren maar uit en leg ze maar op de vloer, dan pik ik ze zo wel even. Ik liep weer naar beneden en was blij dat ik haar kon helpen. Hoewel het me wel even door het hoofd schoot, dat er een leuke jonge meid nu in mijn huis onder mijn douche kwam te staan, stond ik meer in de help-stand. Ik zette de waterkoker aan en hoorde de douche lopen. Dus liep ik weer naar boven en zag de stapel natte kleren daar liggen. Lekker warme douche?, vroeg. Ja heerlijk, zou er wel een uur onder kunnen blijven staan, ik heb het zo koud.

12 weken zwanger, je gewicht

ze keek me even aan met haar mooie blauwgrijze ogen en ik zag hoe beteuterd ze stond te kijken. Nog niet helemaal bijgekomen van de schrik. Goed dan, dank u wel, en ze glimlachte weer een beetje. Ik liet mijn auto in de berm staan, deed hem op slot en liep samen met het meisje naar mijn huis toe. Voor het gemak nam ik haar fiets mee aan de hand. Dank u wel dat u wilt helpen, zei. Geen u, mijn naam is Thomas en het is gewoon jij. Ok, dank je wel voor het helpen en oh ik heet Marlies, lachte. Er kwam weer een klein glimlachje op haar gave gezichtje wat natuurlijk wel onder de modderspetters zat. We waren inmiddels thuis aangekomen, zette haar fiets op het tuinpad (op slot) en opende de deur. Weet je wat, ontsteking ga jij gewoon ff lekker douchen, dan wordt je weer warm en dan was ik snel jouw natte vieze kleren uit, ok? moddervlekken uit spijkerbroek

Daar was geen krul meer in te ontdekken. Haar spijkerbroek was echt zeiknat. En haar jas was niet veel droger. Haar fijne gezichtje en kleine neusje vielen meteen. Ook had ze overal van die leuke sproetjes. Of waren dat nu moddervlekken? Je kunt hoe dan ook niet zo verder fietsen. Als je wil kun je ook even met mij meegaan, ik woon hier om de hoek. Stop ik je kleren gauw in het wasmachine en de droger en maak een warme kop thee of chocomel. Ik voel me schuldig en vind kopen dat ik je moet helpen.

Slaa stichting Literaire Activiteiten Amsterdam

Ondanks het felle zonnetje, was zuiveringszout het inderdaad nog niet echt warm. Zal ik je even naar huis brengen?, vroeg. Dat gaat niet, want mijn moeder is werken en mijn zus is ook nog niet thuis. En ik bedacht me net dat ik mijn sleutels vergeten ben? Oh, dat is balen. En waar was je naar op weg, als ik vragen mag. Naar een vriendin van mij. Ik zou daar blijven slapen, dat doe ik wel vaker, als mijn moeder nachtdienst heeft. Ondertussen rilde ze over haar hele puberlijf. Haar rossig blonde haar hing in slierten over haar gezicht.

moddervlekken uit spijkerbroek

Ik haalde dit groepje in en zag op tijd dat er een meisje mijn kant yoghurt op gefietst kwam. Die wist ik op tijd te ontwijken, alleen had even niet gezien dat ik op dat moment ook een door een hele grote diepe plas reed. Hierdoor werd het meisje helemaal nat gespetterd. Ze stapte af en begon zachtjes sapkuur te vloeken. Zou ik ook hebben gedaan. Ik zette mijn auto aan de kant en liep naar het meisje toe. Ze was echt helemaal doorweekt en haar kleren zaten onder de modder. Sorry, sorry, sorry, riep ik uit, ik had die hele plas niet gezien. Tja, daar ben ik lekker mee, ik ben zeiknat, zei. En ze begon ook meteen te rillen van de kou.

Nieuwe papa - marlies - 1 door Pardoes - sexverhalen

Het begon allemaal op een frisse lentedag. Ik woon in een klein dorp aan een van de vele rivieren die nederland rijk. Langs die rivier loopt uiteraard een dijk met een vrij smalle weg daaroverheen. Laatst reed ik over de dijk naar huis, na dagen van regen. Er lagen dus veel plassen pure op de weg. Ik kwam terug na het doen van een boodschap in een ander dorp. Nadat mijn vriendin en ik een aantal maanden geleden uit elkaar waren gegaan had ik geen seks meer gehad. Behalve dan met mijn rechterhand natuurlijk. Onderweg was ik al aan het bedenken op welke site ik nu weer eens zou yoghurt gaan zoeken voor lekkere tienerlijfjes om me lekker bij af te rukken. Totdat er vlak voor me een groepje schoolkinderen reed, die zoals vaker te breed aan het fietsen was en vooral met elkaar bezig waren.

Moddervlekken uit spijkerbroek
Rated 4/5 based on 839 reviews
SHARE

moddervlekken uit spijkerbroek Zuhyfujy, Sun, May, 06, 2018

Sokken in sandalen, hoogwaterbroek, te krappe broek, te weinig ruimte op de schouders. Kreukels in het overhemd, te korte mouwen, zichtbaar shirt onder een overhemd, grappige dassen naar werk, een gevulde borstzak. Vlekken op kleding, met rugzak naar de zaak. Te grote kleding, een maatje te groot lijkt misschien niet veel, maar het is absoluut een grote modemisser. Met te grote kleding verdoezel je jouw lichaamsbouw.

moddervlekken uit spijkerbroek Bebejex, Sun, May, 06, 2018

2017 10:50:23, kleding maakt de man. Alleen helaas kunnen mannen finaal de verkeerde keuzes maken met betrekking tot hun kledingkeuze. Zo is er een lijstje ontstaan met de grootste modemissers bij mannen. Maak jij je schuldig aan én van onderstaande modeblunders? Te grote kleding, shirts met teksten en / of afbeeldingen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: