0

Pijn rechts boven buik

4 glazen stonden naast elkaar gevuld met goudgele urine. Voorzichtig dronk ik er een tver wat een pissmaak had ik nu in mn mond, toch pakte ik het 2e glas. Ook dat dronk. De andere 2 glazen zette ik in de koelkast. Tot mijn schrik ging de deurbel. Naakt stond ik in de keuken, als ik wilde vluchten moest ik door de hal. Door de ramen zouden ze me zien, maar ook als ze omliepen en in de keuken keken. Ik kon nergens heen. Ons huis ligt dan wel afgelegen, maar alles speelt zich af op de begane grond, en we hebben geen medicatie matglazen ramen of deuren. Ook onze voordeur is van helder glas. Voorzichtig keek ik om een hoekje en zag dat het de buurvrouw. Ze wist dat ik thuis moest zijn, want dat ben ik altijd op maandag. Na nog een keer gebeld te hebben keek ze door het raam, zag me gelukkig niet en verdween. Ik bedacht me dat ik dit met mijn vrouw moest overleggen, want ik wilde niet voor schut gaan in de buurt.

pijn rechts boven buik

Hoe mijn vrouw me tot (toilet)slaaf maakte

Deze pis smaakte wel heel anders. Moeizaam slikte ik alles weg en het lukte me om niet te morsen. Ze kuste me, kleedde zich aan en zei tussen de middag kom ik terug, zorg dat het huis aan kant. Blijf de hele gezond ochtend naakt en zorg dat je in de hal klaar ligt met je benen naar de deur en gespreid als ik thuis kom. Ik verbied je klaar te komen en als je moet pissen, dan doe je dat in glazen en zet deze in de koelkast, of drink ze leeg. Vergeet niet : als je ook maar én druppel in de plee doet, zal ik je zwaar straffen. Ze ontbeet en verdween. Ik ben thuis de huisman. Ik deed de dagelijkse dingen, maar moest tegen 11 uur zo nodig pissen, dat ik het niet meer kon houden. Snel pakte ik een bierglas en piste dit vol. Ik zetten die op het aanrecht en pakte een. Een derde en vierde volgden.

pijn rechts boven buik

dus plas maar weer vol. Wér plaste ik een glas vol en dronk het. Het derde glas kon ik maar tot de helft vullen, maar ook dit dronk. Mijn vrouw zei: zie je nu wel, zo erg is het niet. Voortaan drink je je eigen urine. En als ik ook maar én keer merk dat je dat niet doet, dan zwaait er wat. Oh ja en nu je toch zo lekker bezig bent, drink mijn plas ook nog maar een keer, dan kunnen we gaan slapen. Ook haar plas verdween in mijn mond en we gingen slapen. Ik kon de nacht slecht slapen. Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd. De volgende morgen werd ik door mijn vrouw gewekt met de woorden ik moet pissenOpen je mond. Vór ik het wist zat ze al op me en liet haar blaas leeg lopen.

Zeurende pijn rechter onderbuik en rug de energie van uw auto

Mijn fantasie 1 - darmowe mature opowiadanie na xHamster

Én voor een verwijderde ze alle 8 naalden. Weer kuste ze me kralingen en wachtte tot het bloeden gestopt was. Als beloning begon ze mijn lul weer af te trekken en toen hij weer stijf was liet ze haar druipnatte kut over mijn lul zakken en begon me klaar te rijden. Binnen de kortste keren kwam ik klaar en spoot mijn zaad in haar kut. Weer ging ze op mijn mond zitten en ook dit moest ik oplikken. Daarna maakte ze me los en we dronken nog wat. Toen ik naar de wc wilde riep ze me terug en denkt toch niet dat jij naar de plee mag maatje vervolgens hield ze mijn bierglas onder mijn lul en commandeerde me te pissen. Met moeite lukte me het en langzaam vulde mijn glas zich met gele urine. Afknijpen commandeerde ze toen het glas bijna vol was. Ze hield het glas voor mijn mond en knikte alleen maar. Langzaam pakte ik het glas en zette het aan mijn mond. Ik rook de stank en moest kokken.

Toen nam ze plaats op mijn gezicht en zei. Nu drink je alles. Ik heb speciaal voor jou veel water gedronken, dus het is net water. Strak drukte ze haar kut op mijn mond en liet haar plas lopen. Uiteindelijk viel het mee. Het smaakte nergens naar en ik was in staat om bijna alles door te slikken. Ze stapte van me af en zei: zie je nu wel. Ze kuste me op mijn mond. Nu is het tijd om je naalden te verwijderen Gewapend met sterilon en tissues trok ze de eerste naald uit mijn eikel, die toch weer redelijk stijf was. Het bloed stroomde er uit en snel drukte ze de tissue op de gaatjes.

Pijn in onderbuik na seks man, mega tieten, naaktkat

Weer pakte ze een naald en drukte deze van links naar rechts door mijn eikel (er voor zorgend dat deze niet door mijn plasbuis ging). Naald nummer 8 ging strak naast de 7e van rechts naar links. Ze pakte de camera en maakte er fotos van. Weer dronk ze water en zei me, dat ik stijf moest blijven. Ze liet me alleen en ik hoorde op de achtergrond. Na verloop van tijd lukte me het niet meer om mijn lul stijf te houden en langzaam zakte deze op mijn buik. Ik voelde de naalden tegen mijn buik. Hierdoor groeide hij weer en daardoor prikte 1 naald in mijn buik-vel. Stijf extra werd mijn lul wel, maar hij kon niet meer omhoog. Op dat moment kwam mijn vrouw weer binnen en moest lachen. Ze zei me: Jammer dat je je lul niet omhoog kan krijgen. Laat dit een straf zijn. pijn rechts boven buik

Weer gilde ik, maar ik voelde mijn lul harder worden dan ooit. Een 3e, 4e, 5e en 6e perste ze door mijn eikel. Mopperend zei mijn vrouw dat er geil uit mijn eikel lekte. Ze ging van mij af en liet me gebonden op het bed liggen. Toen pas zag ik mijn eikel. 6 naalden staken door mijn eikel-rand van onder naar boven. Bij het zien hiervan kwam ik spontaan klaar. Op dat moment liep mijn vrouw, die net een 2 literfles water uit de keuken had gehaald, de slaapkamer weer in en zag mijn klodders zaad op het bed belanden. Met een lepel schraapte ze het zaad van het laken en perste mijn mond open, liet het zaad in mijn mond lopen en perste mijn mond en neus dicht. Slikken slaaf zei. Ze dronk een flinke hoeveelheid water uit de fles en pakte mijn inmiddels slappe lul beet en begon me voorzichtig af te trekken, er voor zorgend dat mijn voorhuid niet door de naalden werd geraakt. Langzaam verstijfde mijn lul weer.

Pijn aan de geslachtsdelen, Endometriose

Nu is je vonnis getekendvanaf nu ga ik je trainen tot mijn toilet slaaf. Maak je borst maar nat. Allereerst zal ik je straffen voor het mm dat wordt een speldenkussen. Ze nam plaats op het bed met haar kut boven mijn gezicht. Ze stroopte het vel van mijn eikel naar beneden en begon mijn lul te lengte masseren. Toen deze stijf was, pakte ze een naald en duwde deze van onderen af naar boven door mijn eikel. Ik gilde het uit van de pijn, maar mijn vrouw perste door totdat hij er aan de andere kant weer uit kwam. Haar kut werd nat. Haar vocht lekte langs haar lippen over mijn gezicht. Ze pakte een 2e naald. Ook deze ging van onderaf door mijn eikel.

pijn rechts boven buik

Ik weigerde dit en ze zei: ga je speeltjes maar halen. Je moet gestraft worden. Ik haalde de doos met attributen en ze boeide me met gespreide armen en benen aan het bed. Ze plaatste klemmen op mijn tepels en bond mijn ballen strak. Toen restaurant ging ze met haar goddelijke kralingen kutje op mijn mond zitten en zei: lik me schoon. Uiteraard wilde ik dit wel. Ik ga je bek vol pissen. Voor iedere druppel die je morst krijg je een naald door je eikel. Ik probeerde nee te schudden, maar ze trok hard aan mijn afgebonden ballen. Toen liet ze haar plas in mijn mond lopen. Ik kokhalsde en de plas lekte uit mijn mond. Hard kneep ze in mijn ballen en zei.

Pijn, archieven - stichting Consensual deviance

Regelmatig als we sex hadden likte ik mijn goede vrouw. Ik was altijd al een beetje de onderdanige partij. Op een avond, we waren een beetje melig, likte ik mijn vrouw en kietelde haar. Van schrik plaste ze een beetje, recht in mijn mond. Ik spuugde het direct uit waarop ze zei: he slaaf. Zo gaan we niet met mijn sappen. Voor straf moet je recensies het weer oplikken. Met tegenzin deed ik wat me gevraagd werd. Mijn vrouw keek hier naar en zei spottend: Dat doe je goed. En als beloning mag je al mijn plas hebben.

Pijn rechts boven buik
Rated 4/5 based on 633 reviews
SHARE

pijn rechts boven buik Tikedah, Sun, May, 06, 2018

Veel mensen negeren de eerste symptomen totdat de pijn zeer hevig is of andere symptomen optreden, zoals: geelkleuring van huid en oogwit ( geelzucht vermoeidheidsklachten bij leverklachten / Bron: Saschamilk, pixabay jeuk als gevolg van een opeenhoping van stoffen in het bloed die in lichte. Mogelijke oorzaken van leverpijn of pijn aan de lever leverpijn kan onder meer de volgende oorzaken hebben: Vervette lever Een pijnlijke lever kan wijzen op een vetlever. Een vetlever wijst op een overmatige ophoping van vet in de levercellen. Het gaat bij een vetlever om een omkeerbaar proces: de vetstapeling verdwijnt zodra je de onderliggende oorzaak wegneemt.

pijn rechts boven buik Metuva, Sun, May, 06, 2018

Leverpijn wordt gevoeld in het kwadrant rechtsboven onder je ribbenkast. Het wordt meestal gevoeld als een zeurende of doffe pijn, maar het kan ook gaan om een scherpe pijn en soms gaat het gepaard met rug- en/of schouderpijn. De aard en de locatie van de pijn kan variëren, en de mogelijke bijkomende klachten en symptomen kunnen variëren, afhankelijk van de oorzaak. Leverpijn kan zich op de verschillende manieren aandienen: doffe pijn of vage pijn in het rechter kwadrant van de buik, net onder de ribbenkast; scherpe, stekende pijn; buikpijn gepaard met pijn in de schouder en/of pijn in de rug; pijn in de rechterkant van. Andere soorten (buik)pijn, het is vaak geen sinecure om leverpijn te onderscheiden van andere soorten (buik)pijn.

pijn rechts boven buik Cazodo, Sun, May, 06, 2018

Leverfuncties in vogelvlucht, de lever is het grootste afzonderlijke orgaan in het lichaam en is in feite te beschouwen als én groot chemisch laboratorium, waar naar schatting zo'n.500 chemische reacties betrokken zijn bij de omzetting van de uit de darm opgenomen voedingsstoffen zoals koolhydraten. Daarnaast produceert de lever gal en tevens heeft de lever een ontgiftende werking van vele door de spijsvertering aangevoerde bestanddelen. Daarnaast bevat de lever een grote hoeveelheid bloed; ongeveer een kwart van de totale volume. De lever oefent door deze sponswerking invloed uit op de hoeveelheid bloed die in je lichaam circuleert. Leverpijn locatie en symptomen, leverpijn wordt vanwege de locatie van de pijn vaak verward met pijn aan de nier, buikpijn of pijn in de rug.

pijn rechts boven buik Qojuran, Sun, May, 06, 2018

Uiteindelijk kan de lever beschadigen, waarbij er littekenweefsel ontstaat (levercirrose) veel leverziekten en soms ook andere aandoeningen kunnen leverpijn (pijn aan de lever) veroorzaken. Raadpleeg bij (aanhoudende) leverpijn je huisarts. Pijn aan de lever of leverpijn.

pijn rechts boven buik Opava, Sun, May, 06, 2018

Pijn aan de lever of leverpijn kan verschillende oorzaken hebben, van relatief onschuldig tot ernstig. De lever is verantwoordelijk voor vele functies in het lichaam. Bij een zieke lever kunnen veel zaken in het honderd lopen, waardoor allerlei processen waarbij de lever betrokken is niet effectief verlopen. Dit kan aanleiding geven tot allerlei klachten en complicaties. Zo kan door langdurig excessief alcoholgebruik de lever op den duur vervetten en groter worden.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: