0

Dicht borstweefsel

In 2012 die, werden 17 vrouwen met reeds-gediagnostiseerde kankerstukken met chemotherapie behandeld direct in hun borsten door catheters omhoog ingepast hun buizen wordt beheerd. Omdat de drug direct in de borstbuis (niet de bloedsomloop) ging, waren de niveaus van de drug 50 keer hoger in de borst, maar 50 keer lager in de bloedsomloop, vergeleek bij conventionele iv chemotherapie. Het resultaat was veel hogere doeltreffendheid dan conventionele chemotherapie met vrijwel geen bijwerkingen. Toen de vrouwen chirurgie twee weken na de behandeling hadden, zoals gepland, hun tumors reeds dood in alle gevallen waren. Hoewel de extra studies moeten worden uitgevoerd en deze behandeling niet fda-approved is, zijn de resultaten van de studie duidelijk: de gewerkte behandeling. Veronderstel nu uitbreidend dit type van behandeling tot vrouwen in wie onze test hyperplasia of andere precancerous veranderingen heeft ontdekt. Ik geloof dat het toedienen van de juiste drugs door een catheter in de borst kan effectief die elimineren die cel-zo het uiteindelijke doel bereiken: het verhinderen van borstkanker dikke alvorens het voorkomt. Dat is waarom ik geloof persoonlijk dat onze test, die wij Forecyte roepen, de norm zou moeten worden van zorg-vooral voor vrouwen met dichte borsten. Op dit ogenblik, worden meer dan 230.000 vrouwen gediagnostiseerd met kanker elk jaar en matrijs ongeveer.000. Wij kunnen beter doen.

Weefsel (biologie) - wikipedia

Het werkt net zo site goed in vrouwen met dichte borsten zoals in die met vettige borsten. En het kan kanker in slechts tien cellen bevlekken. In tegenstelling, verschijnen de tumors niet in mammogrammen of ultrasone klanken tot zij honderden miljoenen cellen bevatten. Zelfs kan een mri niet om het even wat bevlekken kleiner dan 10 miljoen cellen. Ten tweede, kunnen wij de eerste tekens van precancer bevlekken door hyperplasia te zoeken. De cellulaire abnormaliteiten zoals hyperplasia kunnen acht jaar tonen alvorens de cellen volledig genoeg kanker worden en in een tumor groot aan gezien op een mammogram groeien. Ten derde, opent de capaciteit om deze vroege tekens van precancer te bevlekken de deur voor wat werkelijk volledig medische revolutie-verhinderende borstkanker zou zijn. Op dit ogenblik, in feite, is een soort preventie mogelijk. De vrouwen de van wie uitsteekselvloeistof abnormaliteiten toont kunnen een fda-approved drug als nemen tamoxifen en gewoonlijk verhinderen het begin van kanker. Jammer genoeg, niettemin, tamoxifen de systemische bijwerkingen van kunnen zo streng zijn dat minder recepten dan 10 van vrouwen met atypische hyperplasia het medicijn nemen. In de toekomst, echter, geloof ik het ook mogelijk zal zijn om die vroege cellulaire abnormaliteiten te behandelen en te elimineren en zo kanker te verhinderen, enkel aangezien wij nu doen wanneer het Uitstrijkje precancerous veranderingen vindt. Een recente studie (6) in Johns Hopkins richt de manier.

of ultrasone klank. Het probleem heeft betrouwbaar genoeg van de borst vloeibaar-en de buiscellen de vloeistof verzameld be*vatten-om nauwkeurige diagnoses te maken. Ik geloof dat mijn eigen bedrijf, genetica Atossa, dit probleem heeft opgelost. De belangrijkste voorwaartse stap begreep dat het nooit mogelijk betrouwbaar om zou zijn te verzamelen meer dan een minuscuul hoeveelheid uitsteekselvloeistof. Zo ontwikkelden wij een methode, gebruikend een borst pomp-als apparaat en een microfilter, om uiterst kleine hoeveelheden vloeistof te halen en te verzamelen. Wij vonden toen een manier om de cellen van die vloeistof op microfilter direct te analyseren. Niet alleen kunnen wij hyperplasia en zoeken ander abnormaliteit-en voor kanker kunnen zelf-wij de cellen voor genetische veranderingen ook analyseren. Ik merk drie belangrijke voordelen aan de test. Eerst, is het een veel efficiëntere manier aan het scherm voor de stappen die tot kanker leiden.

Nhg-standaard Borstkanker nhg mate van densiteit van het borstweefsel

In de derde fase, worden zij kanker. Maar aanvankelijk worden de kankercellen gevonden enkel op de oppervlakte van cervix-zodat geroepen carcinoom in situ' - vór definitief kwaadaardig draaien en het binnenvallen van het lichaam. Gebruikend Uitstrijkjes om de abnormale cellen te bevlekken, en dan dodend of verwijderend die cellen tijdens die eerste drie stadia, hebben de artsen nu vrijwel cervicale kanker in vrouwen geëlimineerd die regelmatig onderzoek krijgen. Minder goed - het geweten is dat Papanikolaou, in 1958, ook de zelfde vooruitgang van normaal tot kanker in cellen in vloeistof ontdekte die van de borsten van vrouwen lekken. Hij realiseerde dat het onderzoeken van deze cellen een zo krachtig hulpmiddel zou kunnen zijn om borstkanker te ontdekken aangezien het Uitstrijkje voor cervicale kanker was. Wat meer, een benadering als dit is is vooral belangrijk voor vrouwen met dichte borsten. Terug in 1994, deden de onderzoekers de Universiteit van Californië, san Francisco een zeer belangrijke studie. (5) zij onderzochten over een 19 jaarperiode opgezogen vloeistof van de borsten van.700 vrouwen tussen de leeftijden van 25 tot. Als genoteerde papanikolaou, bevat deze vloeistof buiscellen, en wij weten nu dat meer dan 90 percent van borstkanker in deze buiscellen voorkomt. De studie vond dat de vrouwen met dichte borsten meer dan vier keer eerder zouden dan vrouwen zonder dichte borsten atypisch een hyperplasia-zeer zijkant belangrijke stap op de weg hebben aan kanker.

Zo wat is de oplossing? Cappello gelooft voor vrouwen met dicht borstweefsel het kritisch belangrijk is om een mammogram met een ander onderzoekshulpmiddel - zulke als ultrasone klank aan te vullen. Wanneer de vrouwen met dichte borsten hun jaarlijks mammogram met een ultrasone klank aanvullen, ontdekken de gecombineerde onderzoeken kanker 97 percent van de tijd, zegt Cappello. De ultrasone klank kan inderdaad helpen. Maar ik geloof er zelfs een betere benadering, én is die het dichte probleem van de borstopsporing oplost volledig-en het aan vlektekens van precancerous veranderingen tot acht jaar mogelijk maakt alvorens een tumor op een mammogram of een ultrasone klank zou verschijnen. Deze benadering verklaren, die ik denk is een belangrijke medische vooruitgang, liet me het verhaal van een andere pionier, een Grieks-Geboren arts vertellen genoemd georgios nikolaou papanikolaou. In de jaren '20, ontdekte papanikolaou dat hij cellen van de vaginale vloeistof van vrouwen kon nemen, hen op een dia en vlek kankercellen smeren. Het nu beroemde uitstrijkje was geboren. Papanikolaou toonde ook aan dat een normale cervix niet plotseling kanker wordt. Over een aantal jaren, schijnen de cellen eerst te snel te groeien en op elk een ander-fenomeen omhoog op te stapelen genoemd hyperplasia. Dan beginnen zij grappig, met vergrote kernen te kijken.

Het Ontdekken van borstkanker in dichte borsten

Deze informatie over het resultaat van uw mammogram wordt gegeven aan u om uw voorlichting op te heffen. Gebruik deze informatie om aan uw arts over uw eigen risico's voor borstkanker te spreken. Op dat ogenblik, vraag uw arts of zouden meer onderzoekstests nuttig kunnen zijn, gebaseerd op uw risico. Een rapport van uw resultaten werd verzonden naar uw arts. Dank aan wetten als deze en aan de voorlichtingscampagnes door activisten zoals Cappello worden, het woord gaat gelanceerd weg dat de mammogrammen kralingen niet voor vrouwen met dichte borsten die werken. De eigen richtlijnen van de Amerikaanse maatschappij van Kanker verklaren dat het dichte borstweefsel het voor artsen aan vlekproblemen aangaande mammogrammen kan harder ook maken. Tezelfdertijd is er een voortdurende controverse in het algemeen over de doeltreffendheid van mammogrammen. New England journal van Geneeskunde in november 2012 wordt gepubliceerd debatteerde dat de mammogrammen wezenlijk kwaad door verkeerd alarm in vele vrouwen op te heffen veroorzaken, die tot onnodige zorg, biopsieën en behandeling leiden die. De vrouw is ook verantwoord bezorgd over stralingsblootstelling van mammogrammen. Duidelijk doen de mammogrammen enkel niet het werk.

Org om andere vrouwen te waarschuwen. Hoeveel vrouwen als me zijn en normale pasta mammogrammen kunnen hadden en een verborgen indringer hebben die hun leven stelen? Welke amerikaanse vrouwen nodig hadden, zij besliste, artsen die uit routine vrouwen informeren over deze kritieke kwestie van de borstgezondheid waren. Na wordt verteld door verscheidene artsen in ct dat zij niet klaar waren om dit Cappello te doen begon wetgevers te drukken om dergelijke wetgeving over te gaan. Getuigend vór de de staatswetgevende macht van Connecticut in 2009, zei zij: ik leef elke dag wetend dat mijn recente stadiumdiagnose kon verhinderd te zijn als iemand (vooral die hang ik van - mijn artsen - mijn caregivers af) me had verteld dat ik dicht. Haar onderwijs en overtreft campagne, met inbegrip van een tweede organisatie die zich op wetgevende en regelgevende inspanningen concentreren, is u dicht Bepleiten, is Inc. Connecticut ging de eerste maatregel die van het land over onthulling van dichte borsten, de wet van de dichtheid van de borst, in 2009 vereisen. Sedertdien hebben vijf meer staat-Texas, virginia, new York, californië en Hawaï-gelijkaardige wetten overgegaan, en het Congres van. De wet van New York, bijvoorbeeld, werd 19 Januari, 2013 van kracht. Het verklaart dat mammography de patiënten met dichte borsten moeten worden verteld: Uw mammogram toont aan dat uw borstweefsel dicht. Het dichte borstweefsel is zeer gemeenschappelijk en is niet abnormaal. Nochtans, kan het dichte borstweefsel het harder maken om kanker op een mammogram te vinden en kan ook met een verhoogd risico van borstkanker worden geassocieerd.

Grote borsten kleiner laten lijken - wikihow

Kanker ook kijkt wit op mammogrammen. Dat is waarom de tumors aan vlek in vrouwen met dichte borsten hard zijn. In tegenstelling, de borsten die niet dicht zijn hebben vetter. Zij verschijnen op mammogrammen zwart. Zo zijn de witte tumors in niet dichte borsten gemakkelijker te zien. Het verrassende feit is dat het onmogelijk is om te weten of is een borst dicht of niet enkel door het te raken. De enige manier zonder twijfel het te weten is een mammogram te hebben. Cappello was verbolgen om deze feiten te leren. Zij besliste iets over verwijderen het te doen. Zij begon een activistenorganisatie, is Dicht u, inc.

Enkel zes later weken, echter, voelden haar artsen een stuk in haar borst. Tegen die tijd, had vooruit:gaan-stadiumkanker reeds aan 13 lymfeknopen uitgespreid. Zelfs toen, niettemin, kon een ander mammogram nog niet de tumor vinden. Cappello vergde veelvoudige chirurgie, chemotherapie, straling en hormoonbehandeling. Cappello werd overweldigd dat haar kanker door mammogram werd gemist en in zulk een recentere stadium werd gediagnostiseerd. Slechts na het vragen van haar artsen waarom het mammogram niet vond haar kanker was vertelde zij dat zij dichte borst had weefsel-en dat de mammogrammen een harde tijd bevlekkend tumors healthcity in dergelijke borsten hebben. Zij deed sommigen die in het wetenschappelijke symptomen onderzoek graven, en ontdekte dat een reusachtige kwestie voor decennia is geweest. Vierenzeventig percent van patiënten tussen 40 en 49 jaar oud heeft dichte borsten, volgens én studie. De dichte borsten, geleerde cappello, hebben veel ingeboren of bindweefsel. Dat soort weefsel blokkeert Röntgenstralen en verschijnt wit op mammogrammen.

Dicht - english translation - dutch-English dictionary

Steven quay, dit artikel is over het probleem om tumors in dichte borsten te ontdekken, en hoeveel staten het probleem door artsen te vereisen om vrouwen aanpakken te vertellen geen die de light mammogrammen goed voor zij werken die dichte borsten hebben. Ik zal ook efficiënte oplossingen aan dit probleem bespreken. Maar eerst, wil ik het verhaal van Nancy cappello,. Vertellen een vroeger de staatsMinisterie van Connecticut van onderwijsbeheerder van woodbury, connecticut. Als vele vrouwen, begon. Cappello hebbend jaarlijkse mammogrammen die op leeftijd 40 beginnen. Jaar na jaar, kwamen haar mammogrammen op negatief. Cappello veronderstelde dat alles fijn was. In 2004, toen zij 51 was, had Cappello haar jaarlijks mammogram. Zoals gebruikelijk, keek het normaal.

Dicht borstweefsel
Rated 4/5 based on 909 reviews
SHARE

Ahipopu, Fri, May, 18, 2018

Steun de ontwikkeling van pijnloos borstkankeronderzoek, voor alle vrouwen. Een actie van de Universiteit Twente en Medisch Spectrum Twente. Een nieuwe studie die in plos én wordt gepubliceerd toont aan dat Videssa de borst, een multi-eiwit biomarker bloedonderzoek voor borstkanker, onaangetast door borstdichtheid is en borstkanker in vrouwen met zowel dicht als niet dicht borstweefsel kan betrouwbaar uitsluiten.

Kupyl, Fri, May, 18, 2018

2 replies 2 retweets 1 like. Wat er gebeurt als je te veel vitamine d binnenkrijgt. Om gezond te blijven en een actief en vol leven te kunnen leiden, is het belangrijk om vitamines binnen te krijgen. Het nieuwe onderzoek brengt naar voren dat er een direct verband tussen de dichtheid van borstweefsel, en het risico zijn om tumors op dicht gebied van de borst te ontwikkelen. The latest Tweets from pammografie pammografie).

dicht borstweefsel Oxabyme, Fri, May, 18, 2018

Als je zelf dicht borstweefsel hebt, is het dus verstandig om aan je dokter te vragen of het mogelijk is om jaarlijks een mammografie te laten maken, in plaats van om de twee of drie jaar. Dicht borstweefsel verhoogt het risico op het ontwikkelen van borstkanker een vrouw, en het maakt ook de screening op borstkanker moeilijker met standaard mammografie, heeft eerder onderzoek gevonden. Houssami: er worden meer kankers ontdekt bij borsten met dicht borstweefsel als je tomosynthese toevoegt aan mammografie.

dicht borstweefsel Ijutymel, Fri, May, 18, 2018

Dicht borstweefsel bestaat uit bindweefsel en klieren. Bindweefsel is wat ondersteunt de borst en rond de borstklieren, terwijl klierweefsel is verantwoordelijk voor het afscheiden van melk. Beide geslachten kunnen borstkanker krijgen, maar deze vorm van kanker is meer waarschijnlijk bij mannen of vrouwen die een heleboel dicht borstweefsel. Cappello gelooft voor vrouwen met dicht borstweefsel het kritisch belangrijk is om een mammogram met een ander onderzoekshulpmiddel. Dicht borstweefsel is geen garantie op borstkanker, maar een risicofactor waar je rekening mee moet houden.

dicht borstweefsel Awovag, Fri, May, 18, 2018

Italien 4880804, wind, vodafone zeige sms-kurzwahlen für andere länder).

dicht borstweefsel Ewaqyt, Fri, May, 18, 2018

Zweiwege-kurz-codes (zum Senden und Empfangen land Code für Kunden von, vereinigte Staaten 40404 (beliebig). Kanada 21212 (beliebig vereinigtes Königreich 86444, vodafone, orange, 3, O2, brasilien 40404. Nextel, tim, haiti 40404, digicel, voila, irland 51210, vodafone,. Indien 53000, bharti airtel, videocon, reliance, indonesien 89887, axis, 3, telkomsel, Indosat, xl axiata.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: