0

Is teveel water drinken slecht

Ik krijg ook te droge lippen na een serieus aantal liters. Toevallig heb ik net gratis suikertest achter de rug, door dokters die aan de ingang van een ziekenhuis zaten. Wel mijn suikerspiegel is heel normaal. Maar nu ik de gevaren lees van teveel water drinken, zal ik mezelf toch gewoon intomen, maar ik ga er zeker niet voor naar de dokter, want ik voel me helemaal oke. Diegene die verslaafd zijn aan water, wat karakter tonen onderkant en desnoods wat vroeger gaan slapen als het te moeilijk. Er is niks aan d'hand met een beetje karakter. Bij mij komt het door de eenzaamheid en verveling, meer niet. Marty, 21:34 #9 ik heb niet zozeer een reactie, maar meer een probleem. Ik ben verslaafd aan drinken (water, siroop, vruchtensap, melk, enz) en kan het niet stop zetten. Direct na een liter water droogd mn mond alweer op en heb ik behoefte aan meer drinken.

is teveel water drinken slecht

Water : te veel water drinken kan ook mens en gezondheid

Een sportschool is verbranden natuurlijk geen dokter en daar hebben ze de kennis ook niet op dat gebied. Marie, 01:18 #11 Aan Lenie, heb docu gezien van. Dus, zoeken naar de doodsoorzaak. Echt overmatig thee drinken, was de oorzaak. 2 potten water thee in de dag, en 1 pot thee in de avond, lijkt me zonder gevaar - dit wanneer je 1 zakje per pot laat trekken. Zeker niet elke kop 1 zakje thee. Wissel je drinken af met plat water tussen de 3 potten thee per dag. Dit is enkel mijn eigen opinie. Marie, 01:06 #10 ik drink 's avonds ook teveel liters water. Ik zit redelijk dicht tegen een gaskachel en denk dat het daarmee te maken heeft.

is teveel water drinken slecht

daar wel bij, maar van het drinken zelf valt niemand. Mark, 15:52 #12 ik drink met gemak op mijn werk(kantoor, wel erg warm) 3 liter thee(zonder suiker en dergelijke en dan heb ik als ik thuis kom van werk ook nog steeds dorst, dan drink ik meestal nog 2 glazen frisdrank(totaal 0,5 liter) vaak dwing. Ik heb van mijzelf denk ook veel vocht nodig, maar denk ook dat het in de gewoonte zit. Want wanneer ik geen drinken bij de hand heb, drink ik ook veel minder omdat ik niet steeds zin heb om het te halen. Wordt op de sportschool regelmatig gemeten, en daar zijn mijn waardes qua suiker en dergelijke allemaal in orde. Ook qua gewicht en vetpercentage is het bij mij prima in orde. Ik ben het type die zoveel kan eten als die wilt, maar toch niet aankomen en 23 jaar, mocht deze informatie nog relevant zijn. Laatst heb ik een keer bijgehouden wat ik dronk op een dag, omdat ik mij er nooit bewust van was. Maar nu kom in inclusief eten en drinken uit op 4,5 liter vocht/water. Kan dit nog wat anders zijn dan suikerziekte/diabetes, of moet ik me alsnog laten test bij de dokter of dergelijke? Reactie infoteur, het lijkt me wel dat u dit even bij een echte dokter moet laten testen.

Hoe de bloedspiegels van natrium vergroten, drinken minder water

te veel water slecht voor de gezondheid nu - het laatste

Nu vraag maag ik me af of dat ongezond/schadelijk kan zijn want na 14 jaar merk ik vrij weinig van ziektes/aandoeningen die vaker voorkomen dan gemiddeld. Ik ben energiek en heb niet echt problemen. Reactie infoteur, het hangt ervan af hoeveel je van die dranken drinkt. Gewone thee is natuurlijk in feite ook gewoon water, maar dan met een smaakje. Frisdrank is een ander verhaal, dat zit vol met suiker en bevat verder eigenlijk helemaal geen goede stoffen. Ook vruchtensappen bevatten veel suiker. Keba, 23:20 #13 Uw tekst klopt niet helemaal? Van water val je wel. Kijk naar mij: ik woog in kg, kg en nu 80kg. Ik drink per dag: 4liter water en volgens mijn huisarts staan alle bloednormen goed.

De urine is minder geconcentreerd en je plast meer. Je zult ook eerder dorst krijgen, omdat je lichaam zich afstelt op het meer drinken. Wel kan het schadelijk zijn als je in korte tijd veel water drinkt, bijvoorbeeld twee liter in een half uur. Je bloed raakt snel verdunt en het lichaam kan dat niet aan. De concentratie zouten in het bloed wordt minder en je hebt een teveel aan water in het lichaam. Er is dan sprake van acute hyponatriƫmie, ook wel bekend als watervergiftiging. De lichaamscellen kunnen niet goed met deze situatie omgaan en zwellen. Als hersencellen opzwellen kun je in coma raken. Bij hyponatriƫmie is het van belang om water drinken te minderen." Anoniem, 20:53 #14 ik drink al vanaf mijn 4e jaar geen puur water meer alleen ice-tea, melk, thee, frisdrank, chocomel en vruchtensappen. Gewoonweg omdat ik water nooit lekker vond omdat het geen smaak heeft. Ik wil juist dranken die smaak hebben anders lust ik het niet. Ik heb al geprobeerd water in combinatie mer suiker en/of citroensap te drinken of dergelijken maar puur water blijft toch een apart iets.

Teveel water plas je er net zo gemakkelijk weer uit. Dit boek is een bestseller en de werkelijke waarheid over de essentie van water. Dus schroom niet en drink zoveel water als je wilt. En lees het boek want na het lezen van dit artikel besef ik weer dat er te weinig kennis is van wat wel of niet de gevaren zijn van onze voedsel en vloeistoffen! Reactie infoteur, watervergiftiging is wel degelijk een risico en mensen kunnen er echt aan sterven. Dat weer een of andere guru een boek heeft geschreven (kan hij ook heel gemakkelijk kanker behandelen soms?) maakt nog niet dat dit waar. Teveel water drinken is een gevaar en soms is het ook een symptoom voor iets anders. Anne, 22:38 #15 Volgens Peter deen, hoogleraar aan het Radboud umc nijmegen: Kun je ook te veel water drinken? Je drinkt niet gauw te veel en veel drinken gespreid over de dag kan geen kwaad. Als je jezelf aanleert om veel te drinken past je lichaam zich daar op aan.

Is te veel water drinken gevaarlijk?

Het hangt bovendien af van wat iemand doet hoeveel water hij of zij nodig heeft. Thimo, 23:23 #17 ik gebruik sinds kort een Creatine Product (Green Magnitude) waarop vermeld staat dat je minimaal 4L per dag zou moeten drinken. Ik weet dat als je een Creatine product gebruikt je meer vocht nodig hebt om lichaam naar de spieren te brengen (want dat is wat creatine doet) maar is 4L dan wel gezond denk je? Zelf krijg ik opzicht 4-5L makkelijk weg. Ik sport 3 dagen in de week, en onder het sporten drink ik meestal al rond de 2L weg. Dit is dan wel binnen een uur, dus een vrij korte periode, hier zal ik misschien een beetje mee gaan oppassen. Verder heb ik geen hulp nodig van artsen of dergelijke want ik zou ook zo minder kunnen drinken, maar er staat dus dat 4l een minimale. Ben benieuwt op een antwoord! reactie infoteur, omdat jij heel veel sport, beweegt en dus neem ik aan zweet, kun jij meer drinken dan de gemiddelde persoon. Maar ik blijf erbij dat je niet moet overdrijven. Probeer wat te matigen, dan komt het vast goed. Gaby, 14:44 #16 Gebaseerd op het boek van de heer Batmanhelidij 'je bent niet ziek, je hebt dorst klopt het fabeltje niet betreft 'teveel water drinken' en 'watervergiftiging'! is teveel water drinken slecht

Ik eet verder heel veel groente en een redelijke hoeveelheid fruit. Ik denk dat ik daarmee op de hoeveelheid uitkom. Ik voel me in ieder geval goed en ik heb ook geen dorst. En omdat mijn darmen kennelijk ook moeite hadden met die grote bats laser water per dag, is de ontlasting ook weer beter. Tegenwoordig lijkt het alsof water drinken de oplossing is voor alles, er zijn er zelfs die beweren dat je er kanker mee kunt genezen. Maar met hoe u het nu doet, is het helemaal goed. Jannie, 23:26 #18, ik lees dat veel water slecht is maar als ik minder dan 2 liter drink, krijg ik een blaas ontsteking. WanT als mijn plas niet helder is gaat het mis hoe moet ik dat dan verklaren? Reactie infoteur, maar 2 liter water is een goede hoeveelheid. Het gaat er om dat mensen niet 4 gaan drinken.

Te veel water drinken is slecht, mens en gezondheid

Verder drink ik ook max 1 a 2 koppen groene thee per dag. De vraag is vooral of het erg is om in 1x veel water binnen te krijgen. Of is het echt beter om 3/5 slokken per keer ofzo te nemen? Reactie infoteur, blijkbaar heb je er geen last van, dus dan kan het geen kwaad. Ik dacht dus ook dat teveel vocht of water drinken gevaarlijk zou zijn, en dronk altijd 11/2 liter water maar mijn uroloog heeft mij op een dieet gezet waar ik 3 liter zou moeten drinken, maar lukt me niet echt. Reactie infoteur, waarom drink je dan zoveel? Ik zou er zeker mee oppassen en je uroloog heeft je niet voor niks opgedragen minder te drinken dan 11 of 12 liter. Bb, 18:07 #19, misschien wat een late reactie, maar ik ben zo blij om dit artikel te lezen! Overal zie ik dat je twee liter water per dag moet drinken, omdat disease het goed is, blabla, maar alleen op een warme dag of op een dag met veel sport, krijg ik dat weggewerkt. Over het algemeen zit ik tegen heug en meug die grote hoeveelheid water te drinken op een dag. Na het lezen van dit artikel, laat ik het er gewoon bij - ik drink ongeveer drie tot vier glazen per dag en dan met de koffie, kruidenthee, melk etc. Kom ik op een acceptabele hoeveelheid.

is teveel water drinken slecht

Elinde, 15:56 #24, hei, ik wil tijdens een performance in enkele minuten veel water drinken. Heeft iemand een idee hoeveel dat mag zijn zonder dat het gevaarlijk wordt? Reactie infoteur, als het geen liters zijn, dan denk ik dat het veilig is, maar anders even een arts bellen, die weet daar wel antwoord. Ik ben een slechte water rdag drink ik 2 kopjes thee en het vocht wat in de voeding zit. Harde of helmaal geen ontlasting is het nmorgen hoorde blender ik op de radio een programma op de radio. En er werd gezegt ieder uur een kppje water en daar ben ik al mee begonnen. Vriendelijke groet unewald, carolien Grunewald, 14:10 #22, ik ben een slechte water drinkster, behalve 2 koppen groene thee en dan heb ik het wel volg is harde ontlating of helemaal geen ontlasting. Ik ga nu iederuur 1 kop water drinken en dit moet lukken om aan de anderhalve liter water te komen vriendelijke groeten mevr Grunewald Jansen. Carmen, 09:07 #21, hoi, ik had een vraag. Vaak drink ik een 1l kan met een halve citroen in de ochtend en 2 flesjes van 500 ml over de dag (middag/namiddag). Ik probeer de flesjes te verdelen en niet in 1x biljartkeu op de drinken, maar soms komt dit toch zo uit.

Teveel water drinken is gevaarlijk

Katja, 22:21 #26, hallo, ik drink per dag gemakkelijk 3-4 liter water. Dat komt omdat ik altijd wel dorst heb. Ik lees veel artikelen over dat dat gevaarlijk kan zijn, maar ik ervaar geen negatieve effecten. Zou dit alsnog schadelijk voor mijn gezondheid kunnen zijn? Frans Bertels, 06:37 #25, ik hoef maar 15 slokken water te drinken als ik opsta en na een half uur komt het eruit als diarree. Deze diarree is kortstondig want de rest van de dag heb ik nergens last van. Het is alsof ik mijn darmen schoongespoeld heb, toch maak ik me zorgen of het wel goed is iedere dag. Ik lees ook nergens dat er anderen uiensoep zijn die hetzelfde hebben. Klopt dat water in de ochtend de darmen schoonmaakt. Daarom is het ook zo goed dat mensen 's avonds als eerste een kopje of twee lauw water nemen. Niet iedereen krijgt daardoor overigens diarree, maar veel mensen moeten daardoor wel vrij snel naar.

Is teveel water drinken slecht
Rated 4/5 based on 466 reviews
SHARE

is teveel water drinken slecht Homuz, Sun, May, 06, 2018

Dat is namelijk zeker niet het geval. Water is ontzettend gezond, maar wel in de juiste hoeveelheden. Ik heb inderdaad het probleem dat ik slecht water kan drinken. Sterker nog, als ik een paar slokken water achter elkaar inneem dan krijg ik kokhalsneigingen. Dan is mijn bloeddruk verhoogd.

is teveel water drinken slecht Acifopy, Sun, May, 06, 2018

Ik bedoel echt: Drink je misschien teveel water? De kans is groot dat je niet eens wist dat je te veel water kon drinken. Ik wil dus ook niet dat je denkt dat dit artikel erover gaat dat water slecht.

is teveel water drinken slecht Ubisukuc, Sun, May, 06, 2018

De regering gaat vanaf januari belasting heffen op frisdrank, omdat die ongezond. Maar een blikje frisdrank.

is teveel water drinken slecht Riqysasy, Sun, May, 06, 2018

Om te helpen, vragen wij je niet of je geld wilt geven of dat. De organisatie jogg, jongeren op gezond gewicht, heeft samen met de scholen. Het hydrateert ons sneller, aangezien.

is teveel water drinken slecht Ofaqoto, Sun, May, 06, 2018

Voor vragen mail mij op video's are edited with movavi video editor. Ons kraanwater is namelijk van top kwaliteit, veel beter voor het milieu en ook nog eens hartstikke. Abonneer je gratis voor.

is teveel water drinken slecht Bemiriw, Sun, May, 06, 2018

Koud water helpt om de lichaamstemperatuur te reguleren na fysieke beweging. Het hydrateert ons sneller, aangezien de bloedstroom het makkelijker absorbeert. Koffie maakt ons niet.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: