0

Neopreen broek afvallen

We gaan ook nog eens in de avond vissen of dat wat gaat worden? Jullie horen er van. Groet Willem peter.00 uur we zijn er weer klaar voor, al had mijn lichaam er moeite mee om voor de 2de keer op gang te komen.15 uur. Toch lukt het me om thee te zetten brood te smeren en alles mee te nemen wat nodig was voor een ochtend lekker vissen. Om.00 uur precies staat Willem voor de deur en vertrekken we naar de put. Na een beetje pech met het uitvaren, liggen.00 uur alle hengels in het water en kunnen we beginnen( of beter mogen de vissen beginnen). Ze doen dit ook want.45 uur lopen stek 3 en 1 af, jawel een dubbele run, dit gebeurd niet veel en is dieet dus een extraatje. Mijn vis is niet zo zwaar en komt als eerste aan wal. Snel weeg (3kg) en meet ik (53cm) de karper en zet hem snel terug, want dan kan ik de vis voor Willem scheppen. Deze vis is een stuk zwaarder en komt dus ook wat later aan de kant, ik kan de vis scheppen en zo hebben we dus allebei onze vis te pakken, de vis van Willem weegt 4,8 kg en is 60cm lang. Wel jammer dat er nu een foto minder is maar ja het is niet anders, en klagen bij een dubbele run kan natuurlijk niet dus op naar de volgende. Deze meld zich.40 uur een flinke tijd later dus en ook vele koppen thee, koffie en water want man wat is het warm. Ook nu niet klagen natuurlijk, want we roepen er al weken om en nu krijgen we het dan ze karper komt van Willem zijn stek 4, en is 3,7 kg zwaar en 57 cm lang, een slanke den zeg maar. Om.15 uur gaat de pieper af op stek 1 de vis komt makkelijk en is 3 kg en 52 cm lang geen record vis dus, maar goed het is vis en wel nr 4 van vandaag dus mag ik weer niet klagen.

neopreen broek afvallen

Buikspieren trainen op een effectieve manier fitwinkel

Dit lukt net op tijd want.40 uur gaat stek 2 weer af, niet te geloven het is werken geworden ipv ontspanning. De vis komt makkelijk naar de kant en weegt 3,0 kg en is 53cm lang. Het gaat weer goed Jolande blijf nog ff zitten zeg ik dan komt er misschien nog eentje aan de kant. En wat denk je een half uurtje later weer beet nu op stek 1, dit is een betere vis hij wil het riet in maar gelukkig kan ik hem daar vandaan houden. Langzaam komt de karper mijn kant op en een meter of 30 van het steiger vandaan komt hij even boven je ziet dat dit geen 3kg. Na voor het steiger nog even moeilijk te doen kan Willem de karper voor me scheppen. Hij weegt 4,5 kg en is 61 cm lang. Jolande gaat er maar weer eens vandoor zegt ze, ik bedank haar voor het broodje en het feit dat ze nog even langer bleef. Willem bedankt haar ook met een beetje vreemde gezichtsuitdrukking, het net of hij het niet helemaal meent. Maar dan komt het, de volgende keer vraag ik els wel om langs te komen met broodjes dan vang ik misschien ook nog eens wat. Ik weet dat Els vandaag niet meer gaat komen, dus.15 uur ruimen we langzaam op, en.00 uur zijn we weer thuis. Lekker douchen en de rest van de dag nagenieten van een voor mij wel heel mooie sessie.

neopreen broek afvallen

geleden ook al beet had. Willem denkt dat zijn pieper afgaat omdat ik tegen de rodpod stoot en wil zijn swinger weer goed hangen, maar ik roep vlug je hebt beet man! (dit allemaal in fracties van seconden natuurlijk he, dat snap je wel) Willem slaat aan, en zo staan we weer met zen twee een karper te drillen. Wat is het leven toch mooi. Deze keer zit er niet veel tijd tussen het landen van de vissen en daarom maken we nu dus wel een foto van beide vissen. Ze zijn 3,5 en 4,5 kg zwaar en 52 en 60 cm lang. Na alles weer te hebben uitgevaren komt onze broodjes service langs met heerlijke saucijzenbroodjes en nog warm ook. Meestal als Jolande komt gaan we vis vangen, nu dus ook want ik heb net 1 hap van mijn broodje genomen of daar loopt stek. De thee vliegt over het steiger en Jolande brengt het broodje in veiligheid. Ook deze karper zit op 3,5 kilo en is 54 cm lang. We varen de lijn weer uit en ik schenk opnieuw thee in en eet mijn broodje verder.

Beste eiwitdieet van 2016!

8 Muscle-building diet Essentials!

Okay het is geen spectaculaire vangst maar we hebben er weer 2 bij op onze lijst die nu op 24 stuks staat inclusief de twee karpers die willem op de gaternisse heeft gevangen. We hebben nog geen afspraak gemaakt maar jullie horen er van als het weer zover.00 uur, deze keer een uurtje later, en ik vind dat helemaal niet erg moet ik eerlijk zeggen. Alle hengels liggen.40 uur in het water en als ze nou een beetje doorbijten dan kunnen we dat uurtje zo weer inhalen, maar ja das afwachten of ze een beetje willen meewerken. Het weer is goed, en.15 uur heb ik al zoiets van voor mij is het warm zat, maar met mij word geen rekening gehouden de temperatuur loopt gestaag verder. Creme komt bloedvaten voor de dag (we zullen geen reclame maken, anders krijgen we daar ook weer gedonder mee) en na me te hebben ingesmeerd kan wat mij betreft de eerste vis zich melden. We mogen niet klagen want de eerste meld zich.45 op stek. Das een flinke of nie? Vraag ik willem, ja voelt goed krijg ik als antwoord en idd na een tijdje kan ik een mooie vis scheppen van 4,6 kilo en hij heeft een lengte van. We maken snel een foto en zetten de karper weer terug in het water. (zal die wel lekker vinden zon groot zwembad met deze warme dagen). Het duurt even maar.30 uur meld zich weer een vis, deze keer op stek.

neopreen broek afvallen

Ik zelf heb er ook 1 aan de lijn gehad maar deze vond het vlak voor het steiger wel genoeg, en ging weer op huis aan. De volgen de sessie wist Willem weer een zoetwaterbig op het droge te krijgen, maar verder hebben we niks gevangen. We gaan het nu een weekje op een ander water proberen, en de resultaten krijgen jullie dagelijks in het kort te zien, via onze facebook pagina en daarna doormiddel van een uitgebreid verslag op de site (als we wat vangen natuurlijk) maar als dat. Groet vanuit een 25,5 gr warme kamer. Willem peter.00 uur, dit keer eens in de avond gevist, viel wat tegen maar tegen half negen krijgt Willem beet op de polaris die voor het steiger ligt. Het is al heel lang geleden dat Willem daar wat heeft gevangen, maar je ziet de aanhouder wint. Terwijl ik met het schepnet boven de onthaakmat sta gaat stek 2 er van door, hierdoor slaat Willem voor me aan en geeft hem daarna weer aan mij om de vis binnen te draaien. Terwijl ik de vis binnen draai, onthaakt Willem zijn vis en meet hem op hij is 3,5 kg en 52 cm lang. Omdat ik nog bezig ben zet Willem de karper weer terug, geen foto dus. Mijn vis voelt goed en dat is hij ook een pracht beest van 4,5 kg en 63cm lang. We varen stek 2 weer uit want we verwachten toch nog wel wat. Maar het lukt niet meer om een vis te vangen en we vertrekken.00 uur weer richting huis.

Buikpijn door stress - en geneeskrachtige kruiden

Na een tijdje komt de karper toch onze kant op, na wat pogingen om er toch nog vandoor te gaan is de vis moe en kan kan Willem hem scheppen. Nu zie ik pas hoe groot hij echt. Het is een prachtige vis en hij is 74 cm lang en net geen.5 kg zwaar. Na een paar fotos van mijn huis fotograaf gaat de vis weer terug en de lijn terug op stek 1 die nu een iets andere plaats heeft als klachten vorig jaar. Jolande en Henk gaan naar huis en dat doen wij rond half 1 ook. De visserij was niet best maar met deze vis is onze ochtend toch geslaagd. Volgende week gaat het niet lukken om te vissen met zn tweeen, maar als we weer gaan horen jullie er weer van. Groet Willem peter, ons laatste verslag is een pagina op zich kijk op pagina verslag pakes boerderijke. 14 -17 en deze keer een kort verslag van verschillende sessies de afgelopen weken. We hebben 3 keer gevist de laatste weken maar weinig gevangen, wel heeft Willem enkele brasems gevangen, maar dat ziet hij liever niet op deze site staan, daarom doe ik dit wel. Maar eerlijk is eerlijk willem is wel de gene die in deze zeer magere sessies iets wist te vangen. Okay het zijn er niet veel maar het is wel vis. neopreen broek afvallen

Dit werkt wel want ze proberen het wel maar krijgen ze niet in hun bek. Willem vangt dus geen brasem maar ik nu wel, ook bij mij is de eerste vis dit jaar een brasem ipv een karper. Vol medeleven en een grijns op zn gezicht zegt Willem, wel een hele mooie hoor Peter en om daarna er nog een schepje boven op te doen, moet ik er toch geen foto van maken? Gelukkig ken ik hem al wat langer en antwoord ik netjes, nee hoor Willem dank. Na de brasem het ruime sop weer heeft gekozen gaat de lijn terug op stek.we vangen niks er is ook geen beetje beweging in het water het is helemaal niks. Op zulke momenten is het fijn dat er altijd wel wat afleiding is, een mooie rover die cirkels draait hoog in de lucht ganzen verbranden die over vliegen of zoals vandaag veel duiven vaneen vlucht die dorst hebben en rondjes blijven vliegen om te kijken waar. Dat is niet altijd even makkelijk ook al ligt er een grote plas water onder. Na een tijdje vliegen de duiven verder enkele hebben wat gedronken maar de meeste durven niet. Jolande komt ook nog ff langs en Henk beland ook op het steiger, zo is het toch weer druk op het steiger. Om.35 uur buigt mijn hoeveel top langzaam ik sla aan en heb deze in ieder geval geen brasem aan de lijn dat kan ik wel voelen. Ik wel niet dat hij weer in het riet beland dus doe mijn best om hem daar weg te houden en dat lukt gelukkig ook.

Alternatief voor het ziekenhuisdieet met wel blijvend

Ik sla aan en begin te draaien een meter of 20 denk ik gaat het goed maar dan schiet de vis los. Balen natuurlijk de eerste vis in het riet vorige week en nu schiet hij weer los. Ik draai de hengel binnen en wacht tot Willem weer terug is om de lijn weer uit te varen. Als de lijn weer op de stek ligt gaan we weer onderuit want het regenen is weer gestopt en het zonnetje komt er weer door. Willem vangt deze ochtend dus in totaal 4 brasem en ik niks. Om.00 uur gaan we weer naar huis en spreken af het morgen nog eens te proberen maar nu om zeven uur ipv zes. 07.00 uur, het uitvaren is in een kleine 45 minuten gepiept en we kunnen weer van start het is wat bewolkt en er zit een flinke wind na een tijd drinken doe mijn vest aan want het valt tegen, dit zijn we niet meer gewend. Het vissen zou prima moeten zijn volgens de boeken wat bewolking de wind naar de goede kant, en het water dat een goede temperatuur heeft. Maar zoals altijd is de praktijk iets anders dan de theorie ( had ik op school ook al last van vroeger ). Het is dus helemaal niks hè vanmorgen, en om geen brasem meer te vangen heeft Willem 2 flinke boilies op de hair gezet.

neopreen broek afvallen

Bij mij blijft het stil tot iets.00 uur dan zie ik osco mijn top buigen maar krijg geen run ik sla aan maar de vis zit al in het riet en ik krijg er geen beweging meer in dus rukt de reddingsbrigade uit. In totaal hebben er zich 4 karpers gemeld en hebben we er 2 kunnen landen. De zondag zijn we ook nog naar de put geweest, over deze sessie kan ik heel kort zijn, het enige wat we toen gevangen hebben waren 2 lekkere sausijzenbroodjes en verder darm helemaal niks op een enkele brasem na dan. 06.00 uur we hebben gisteren gevoerd en hopen op een mooie dag vissen, het weer is goed en ook al is het erg vroeg de temperatuur is al heerlijk. Bij de put aangekomen begint eerst het ritueel van inspannen en uitvaren en dan is er koffie en thee met een boterham en gaan we onderuit in onze lekkere stoelen. Lang wachten moeten we niet al snel meld zich de eerste vis, maar geen karper het is onze grote vriend brasem die zich op stek 4 door een tijgernoot laat verassen, willem draait de brasem binnen en vaart het aas opnieuw uit. We gaan weer zitten en nemen nog een bakkie. De brasem heeft honger vandaag want Willem blijft ze vangen, ook nu zijn het grote jongens en grootste is zelfs 51 cm en das toch mooi voor een brasem. Willem moet ff naar huis want het dakram staat nog open, en we zien vanaf de dijk een flinke bui aankomen. Als Willem net weg is gaat de pieper op stek 2 af, natuurlijk is dit net op het punt dat het even goed door regent.

Verslagen karper vissen willem en peter

(Karper) seizoen 2017, als je onze facebook pagina volgt op internet, dan krijg je vanzelf te zien wanneer er een rechter nieuw verslag. Het is 2017 op deze pagina lees je alle verslagen van dit jaar en vorige jaren. We zijn weer begonnen.00 uur, we zijn vorige week begonnen aan het nieuwe seizoen, we zijn laat begonnen maar nu is het dan zover. Het begin was niet slecht, maar begon met brasem en daar zijn we niet weg van, een witvisser had ze graag gevangen want ze waren flink aan de maat. Willem verwijderen beet het spits af met de eerste vis (brasem) en later ook de eerste karper zoals jullie misschien op facebook al gezien hebben. Het was een mooie puntgave vis en was 52 cm lang, de vis werd gevangen op stek 3 om ongeveer.00 uur. Zo ik ben van de nul af, zei willem. Ook ik was blij met de eerste vis van het nieuwe seizoen dat is toch altijd een speciaal moment. Willem heeft weer beet op stek 4, het is een betere vis want hij wil richting de oude steigers en een heel stuk lukt dit ook, willem moet zijn best doen om hem daar weg te houden dat lukt ook, maar toch schiet de vis. Het is natuurlijk balen maar de eerste keer vissen en nu al 2 keer karper aan de lijn gehad, dan mag je niet klagen toch? Niet veel later gaat de pieper van stek 4 weer af, willen houd de vis mooi uit het riet vandaan en draait hem verder zonder problemen richting het steiger zodat ik hem kan scheppen. Deze is een stuk groter, 64 cm en ook deze vis is weer puntgaaf en ziet er gezond uit.

Neopreen broek afvallen
Rated 4/5 based on 879 reviews
SHARE

neopreen broek afvallen Notoxoju, Sat, May, 05, 2018

Deze is een stuk groter, 64 cm en ook deze vis is weer puntgaaf en ziet er gezond uit. Bij mij blijft het stil tot iets.00 uur dan zie ik mijn top buigen maar krijg geen run ik sla aan maar de vis zit al in het riet en ik krijg er geen beweging meer in dus rukt de reddingsbrigade uit. In totaal hebben er zich 4 karpers gemeld en hebben we er 2 kunnen landen. De zondag zijn we ook nog naar de put geweest, over deze sessie kan ik heel kort zijn, het enige wat we toen gevangen hebben waren 2 lekkere sausijzenbroodjes en verder helemaal niks op een enkele brasem na dan.

neopreen broek afvallen Udilyneg, Sat, May, 05, 2018

Willem heeft weer beet op stek 4, het is een betere vis want hij wil richting de oude steigers en een heel stuk lukt dit ook, willem moet zijn best doen om hem daar weg te houden dat lukt ook, maar toch schiet de vis. Het is natuurlijk balen maar de eerste keer vissen en nu al 2 keer karper aan de lijn gehad, dan mag je niet klagen toch? Niet veel later gaat de pieper van stek 4 weer af, willen houd de vis mooi uit het riet vandaan en draait hem verder zonder problemen richting het steiger zodat ik hem kan scheppen.

neopreen broek afvallen Ewugilip, Sat, May, 05, 2018

Willem beet het spits af met de eerste vis (brasem) en later ook de eerste karper zoals jullie misschien op facebook al gezien hebben. Het was een mooie puntgave vis en was 52 cm lang, de vis werd gevangen op stek 3 om ongeveer.00 uur. Zo ik ben van de nul af, zei willem. Ook ik was blij met de eerste vis van het nieuwe seizoen dat is toch altijd een speciaal moment.

neopreen broek afvallen Cygycyc, Sat, May, 05, 2018

(Karper) seizoen 2017, als je onze facebook pagina volgt op internet, dan krijg je vanzelf te zien wanneer er een nieuw verslag. Het is 2017 op deze pagina lees je alle verslagen van dit jaar en vorige jaren. We zijn weer begonnen.00 uur, we zijn vorige week begonnen aan het nieuwe seizoen, we zijn laat begonnen maar nu is het dan zover. Het begin was niet slecht, maar begon met brasem en daar zijn we niet weg van, een witvisser had ze graag gevangen want ze waren flink aan de maat.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: